UPPDATERING FRÅN FÖRRA VECKAN, JULPYNT, BAKNING OCH GRATIS SAKER!

Hej Allihopa!
 
Hoppas att ni mår minst lika bra som jag gör ikväll =)
 
 
Ursäkta att det inte har blivit någon uppdatering här på några dagar men som Ni kanske förstår så har jag haft rätt mycket att stå i och resterande veckor fram till jul är fullspäckade med olika aktiviteter, möten och så klart min vardag i stort.
 
Vet knappt var jag ska börja men det är väl bäst att börja med vad som har hänt sedan torsdags fram till idag. Som sagt kör jag igenom lite kort allt som har hänt sedan jag sist skrev och jag ska VERKLIGEN försöka att inte skriva ett inte allt för långt inlägg.
 På torsdagen så hade min dagliga verksamhet (som jag går till 2 ggr/vecka) policymöte där medlemmarna skall agera ordförande, sekreterare och justerare. På mötet blev jag vald till ordförande och fick skriva ner en dagordningen som en utav handledarna läste upp för mig, utöver dagordningen blev jag priviligerad med att få hålla i klubban som vi fattade demokratiska beslut med, Sedan utsågs samtliga tidigarenämda poster innan vi tog oss igenom resten utav mötet. På mötet berättade handledarna bl.a. om budgeten för 2016 och efter att han hade haft ordet så fick medlemmarna/de andra handledarna räcka upp handen och kommentera, fråga eller tillägga sin fråga eller kommentar. På mötet bjöds det på kaffe och bulle. Efter mötet gick jag ett ärende i stan och sedan åkte jag hem.
 
På fredagen var jag åter på min dagliga verksamhet och drog mitt strå till stacken, fikade, rökte och åt lunch där. Efter en heldag på verksamheten mötte jag upp en kompis och tog en fika en bit från centrum i ett lite mer segregerat område. Sedan åkte jag hem.
 
På lördagen vaknade jag relativt tidigt men denna dag blev inte särskilt rolig då jag på eftermiddagen fick feber då min ena visdomstand håller på att växa ut och även kan påverka min mage negativt. Så efter en alvdeon och lite vila så åkte min pappa och jag och handlade. På kvällen åt jag lax med grönsaker, sås, morötter, flytande lime, paprika, två olika sorters bröd och vatten till det.
 
På söndagen vaknade jag åter tidigt feberfri och full av energi. Så efter min frukost som bestod av havregrynsgröt med laktosfri mjölk och vatten samt kaffe + ännu mera mjölk så begav jag mig av in till stan och simmade. Jag simmade totalt 30 längder och det är det samma som 750 meter. Det gjorde mig verkligen stolt att jag tränade så hårt och framför allt så ÄLSKAR jag att simma. Efter simmningen bastade jag och gjorde mig iordning och åkte sedan hem. Väl hemma inväntade jag mina föräldrar som var ute på ett ärende. När de kom hem fikade vi och sedan började vi allihopa att städa både på balkongen och inne i huset för att kunna julpynta. Jag fick städat min fönsterkarm och satte upp min adventsljusstake. Efter att julpyntningen var klar åkte jag in till stan igen för att gå på julskyltningen inne i centrum med en vän och hans son. Väl där gick vi runt lite grann inne i centrum, min vän fick bl.a. se min dagliga verksamhet, vi utbytte julklappar, fikade och tittade i olika i butiker innan vi skiljdes åt strax innan klockan 6 på kvällen. Väl hemma mötte min pappa upp mig vid busshållplatsen och sedan promenerade vi hem tillsammans. Vl hemma åt vi tacos och jag åt lite julgodis som jag köpt inne i stan innan jag borstade mina tänder och gick och lade mig för kvällen
 
Idag (måndag) har jag varit på ett möte, besökt min dagliga verksamhet, Bakat en LCHF-variant av en saffranskaka, provsmakat kakan. Ätit tacos till lunch, rökt och suttit på nätet med min mobil eller dator samt druckit mycket vätska (viktigt i förkylningstider som dessa), beställt och hämtat ut en del gratis saker via en superbra sida som heter www.gratishuset.se. Nu kom precis mina föräldrar  hem från jobbet.
 
 
Ha en fortsatt fin och skön kväll allihopa!